Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Udlændingeaftale er røgslør for asocial finanslov

Source:Enhedslisten
Date:09/11-2010

Jeg er oprigtigt chokeret over regeringen og Dansk Folkepartis ”kreativitet”, når det handler om at holde udlændinge ude af Danmark.

Dansk Folkeparti har traditionen tro fået endnu en bunke stramninger af udlændingepolitikken igennem - til gengæld for at stemme for regeringens nedskærings-finanslov.

Forslaget betyder reelt, at en stor gruppe danskere aldrig vil kunne bo i Danmark med deres udenlandske ægtefælle.

-Syg tankegang-

De nye udlændingeregler er vanvittige. Det er en syg tankegang, at din ret til at leve sammen med den du elsker, gøres afhængig af uddannelsesniveau og indtægt.

Det nærmer sig en slags social apartheid, hvor de veluddannede og velhavende har særlige rettigheder.

Gifter du dig med en person, som har læst på et fint universitet, så får du særbehandling. Mens de, der har forelsket sig i en udenlandsk sygeplejerske eller murer, ikke får samme mulighed for at leve med deres ægtefælle her i Danmark.

Det er klokkeklar diskrimination.

-Røgslør for forringelser-

Der er ingen tvivl om, at regeringen og Dansk Folkeparti håber på, at de nye usympatiske udlændingestramninger kan få vælgerne til at glemme, at det politiske flertal på Christiansborg samtidigt stemmer en asocial finanslov igennem.

Regeringen har som bekendt delt skattelettelser ud til de rigeste danskere. Med finansloven bliver regningen sendt til de arbejdsløse, børnefamilier, de barnløse og uddannelsesområdet.

Vi siger klart fra overfor regeringens udlændingestramninger. Det får os imidlertid ikke til at glemme, at regeringen og Dansk Folkeparti samtidigt gennemfører en finanslov, der skærer ned på velfærden og gør Danmark endnu mere skævt.

Med venlig hilsen
Johanne Schmidt-Nielsen

MF for Enhedslisten og udlændingeordfører