Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Nyrup: Nok er nok

Source:DR
Author:Claus Kaae-Nielsen
Date:13/11-2010

- Jeg siger til Dansk Folkeparti, at nok er nok.

Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen har tabt tålmodigheden med regeringen og Dansk Folkepartis udlændingepolitik.

Mens Socialdemokraterne - med Helle Thorning-Schmidt i spidsen - har valgt at se tiden an til udlændingeaftalen er forhandlet helt på plads, tager den tidligere statsminister bladet fra munden.

Danmark i to klasser
- Nu stopper det. Det Dansk Folkeparti har aftalt med regeringen er, at borgere i Danmark skal deles op i to klasser.  Dem der ønsker at gifte sig med de veluddannede og rige, og dem der muligvis kun vil giftes med en udlænding, der har en metalarbejderuddannelse. Det kan vi ikke acceptere, siger han til DR Nyheder.

Poul Nyrup Rasmussen erkender, at nogle af de stramninger, som regeringen og Dansk Folkeparti har lavet i de sidste ti år, har været gode nok. Men nu er det gået for vidt.

- Husk nu at i 30'erne - før anden verdenskrig - var der også nogen i Europa, der delte folk op i forskellige klasser. Jeg siger ikke, at det er sådan. Jeg siger bare, at vi skal lære af vores historie, og at vi skal passe på vores kerneværdier, siger Poul Nyrup Rasmussen.