Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Drop besparelserne, brandskat de rige

Source:modkraft.dk
Author:Ole Wugge Christiansen/Monsun
Date:16/11-2010

Venstrefløj på Amager er gået sammen om fælles protest mod finansloven. Rul forringelser tilbage og hent penge hos de rige, mener Ø og tre kommunistpartier.

Det er ikke nødvendigt at spare på arbejdsløse, uddannelser og udlændinge, som regeringen gør i finansloven og genopretningsplanen. I stedet kan der hentes penge ind til velfærd ved at rulle skattelettelser tilbage, øge beskatningen på Nordsøolein, genindføre afgift på aktiehandel og øge skattekontrollen med de multinationale selskaber.

Det mener fire venstrefløjspartier fra Tårnby-Amager, der er gået sammen om et åbent brev, som de mandag den 15. november har afleveret til finansminister Claus Hjort Frederiksen.

- Finansloven vil betyde fornyede fyringsrunder i den offentlige sektor, forringelser i det uddannelsessystem, som man erklærer skal være i verdensklasse, og vil ramme nogle af de mest udsatte grupper i samfundet hårdt. Det er ikke det, vi har brug for i den nuværende krise, siger Ib Petersen, der var med til at levere det åbne brev i Finansministeriet.

Brevet er underskrevet af Enhedslisten Tårnby samt Amager-afdelingerne af Kommunistisk Parti i Danmark, Danmarks Kommunistiske Parti og Kommunistisk Parti.