Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Dansk Folkeparti vil have stoppet Anima efter afsløringer om dyremishandling

Source:Anima
Author:Martin Hansen
Date:23/11-2010

Anima og TV2s afsløringer af stærkt kritisable forhold på danske pelsdyrfarme har fået store konsekvenser.

På trods af at den efterfølgende offentlige kontrol af farmene har vist, at der er massive problemer med at overholde love og regler ønsker politikere fra flere partier nu at fjerne det offentlige tilskud til Anima.

Politikerne har hævdet, at der skulle være en retssag mod Anima, men dette er fuldstændig forkert og politiet har ingen sager eller efterforskning af Anima for vores afsløringer af minkmishandling eller noget andet. [4]Det kan vi dokumentere her.

Så hvorfor ønsker nogen politikere nu at fjerne Animas støtte fra tipsmidlerne, som går til vores fredelige oplysningsarbejde for dyrene? Måske mest af alt for at forhindre, at der bliver rettet et kritisk blik mod steder, hvor dyr mishandles systematisk.

Mest overraskende er det måske at en af initiativtagerne til dette angreb på Anima er Kristian Thulesen Dahl fra Dansk Folkeparti, et parti der mere end noget andet parti har markedsført sig på at være dyrevenner. Men man bliver ikke ægte dyreven af at købe busreklamer, hvis man samtidig forsøger at få stoppet de som afdækker dyremishandlingen.

Dyremishandling skal afsløres og stoppes overalt hvor den findes, det kan ingen dyrevenner være uenige i.

http://www.anima.dk/