Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

UNRWA flygter ud af Gaza

Author:Naim al-Gharib
Date:08/01-2009

Situationen i Gazastriben er nu så farlig, at FN's hjælpeorganisation UNRWA indstiller sit arbejde. 765 palæstinensere heraf 219 børn er foreløbig dræbt og mere end 3000 er såret, mens kampene forsætter.

De israelske angreb er ganske enkelt for farlige.

Derfor trækker FN's hjælpeorganisation for palæstinensiske flygtninge (UNRWA) sig med øjeblikkelig virkning ud af Gazastriben.

Det oplyser flere nyhedsbureauer i dag efter, at to palæstinensiske chauffører blev dræbt af israelske missiler, mens chaufførerne kørte i konvoj for UNRWA.

- UNRWA har besluttet at stoppe alle vores aktiviteter i Gazastriben på grund af de stigende voldelige angreb mod vores bygninger og personale, sagde Adnan Abu Hasna, en talsmand for UNRWA i Gazastriben.

Mens Israel fortsætter in offensiv i Gaza, langer Røde Kors kraftigt ud mod Israel, skriver ritzau. Organisationen siger, at Israel "forsinker hjælpeorganisationernes adgang til ofrene".

Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) fik sent onsdag adgang til boligområdet Saitun i Gaza og mødte et chokerende syn.

- I en af boligblokkene fandt vi ligene af flere kvinder, og rundt om dem lå udhungrede og udmattede spædbørn, fortæller danskeren Anne Sophie Bohnefeldt, der er talsmand for Røde Kors i området.