Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Politikerne og sensationslystne journalister bærer ansvaret for terroren i Danmark

Source:Realiteten
Author:Martin Hansen
Date:29/12-2010

Dagen igennem har vi kunne læse om dagens såkaldt afværgede terrorforsøg imod Jyllands-posten.

Fremfor at modtage en reel politisk og kritisk analyse af dygtige og ansvarsbevidste journalister, bliver vi danskere ofre for sensationslystne journalisters fordrejninger og mediemanipulationer.

Desværre har vi længe været vidner til at de fleste journalister hellere vil ride med på den eksisterende islamofobiske bølge end at gøre et godt stykke arbejde, selvom dette også sker igennem løgnagtige og vildledende artikler.

Her er hvad DR bl.a. har bidraget med indtil videre:

Kl. 14:38 skrev DR: "Direktøren for JP/Politikens Hus, Lars Munch, er rystet over, at der lå planer om terrorangreb på avisejendom."
Kl. 14:46 skrev DR: "Justitsminister Lars Barfoed vurderer, at det terrorangreb, PET har afværget med anholdelserne i dag, er det hidtil alvorligste i Danmark."
Kl. 14:52 skrev DR: "Jyllands-Posten offentliggjorde i 2005 12 tegninger af profeten Muhammed. Siden da har avisen flere gange været udpeget som konkret terrormål."
Kl. 15:02 skrev DR: "Den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp mener at de formodede terroristers plan var at storme JP/Politikens Hus og tage gidsler."
Kl. 15:26 skrev DR: "Tillidsmand på Jyllands-Posten Bo Jørgensen har tiltro til PET, men er dog bekymret over, at en hel gruppe denne gang har planlagt terror mod avisen."
Kl. 15:44 skrev DR: "Socialdemokraterne roser PET for at afværge terrorforsøg i København. Det viser, at terrorlovgivningen virker."
Kl. 16:05 skrev DR: " Når et terrorangrebet afværges så tæt på det planlagte angrebstidspunkt, er det en alvorlig sag, siger tidligere operativ chef i PET, Hans Jørgen Bonnichsen."
Kl. 16:56 skrev DR: "Statsministeren er understreger, at det afværgede terrorangreb mod JP/Politikens Hus ikke vil få konsekvenser for ytringsfriheden."
Kl. 16:57 skrev DR: "SF er parat til at tilbyde Politiets Efterretningstjeneste flere ressourcer, hvis efterretningstjenesten har brug for det."

Og sådan er det fortsat dagen igennem.

På TV2 har det ikke været anderledes:

Kl. 14:28 skrev TV2: "JP chokeret over terrorplaner."
Kl. 14:45 skrev TV2: "Terroranholdte kørte i lejet bil."
Kl. 14:45 skrev TV2: "Hidtil alvorligste terrorforsøg."
Kl. 14:47 skrev TV2: "Endnu en plan om væbnet angreb mod JP."
Kl. 15:13 skrev TV2: "Ekspert: Det mest alvorlige terrorforsøg."
Kl. 15:13 skrev TV2: "JP-journalister har tiltro til PET."
Kl. 15:33 skrev TV2: "S: Vi står over for en ny trussel."
Kl. 16:18 skrev TV2: "SF klar med flere ressourcer til PET."
Kl. 16:58 skrev TV2: "Lars Løkke: Jeg er forfærdet."
Kl. 17:48 skrev TV2: "Frank Jensen: Terrorplaner spreder utryghed."
Kl. 18:41 skrev TV2: "Terrorsag trækker tråde til Headley-sag."
Kl. 18:48 skrev TV2: "DF: Alarmerende tegn på terrorplaner."
Kl. 19:23 skrev TV2: "Løkke: Grund til at blive vred."
Kl. 20:18 skrev TV2: "Vestager: Terrorsag viser at PET virker."
Kl. 20:20 skrev TV2: "PET kendte til terrorlejlighed."
Kl. 20:41 skrev TV2: "Nabo: Terroranholdt er stærkt religiøs."

Artiklerne har alle det til fælles at de bærer præg af sensationsjounalistik.

Det er ikke dybe analytiske artikler, hvor man stiller de rigtige og vigtige spørgsmål som fx "hvorfor er terroren kommet til Danmark?" eller "hvad får mennesker til at begå såkaldt terror?"

Dybe politiske analyser sælger måske ikke aviser og TV, men vi danskere kan efterhånden godt se hvor det hele peger hen, og vi er efterhånden ved at være godt trætte af det sædvanlige bræk der kommer dels inde fra Christiansborg og dels fra medierne.

Lad os prøve at stille de rigtige spørgsmål: "Hvad laver Danmark egentligt i Afghanistan hvor uskyldige danske soldater dagligt skal kæmpe USAs agressionskrig?"

"Hvorfor skal vi danskere gøres til mål for de fatale konsekvenser som samfundet som helhed må bøde for når de danske politikere beslutter at føre agressionskrig ulovligt?"

"Hvorfor har Danmarks krigsdeltagelse i dels Irak og dels Afghanistan ikke været til afstemning i befolkningen, når det er den danske befolkning og ikke politikerne der skal lægge krop og familien til en krig vi ikke har noget med at gøre?"

"Hvorfor skal vi danskere gøres til mål for de fatale konsekvenser som samfundet som helhed må bøde for når de sensationslystne journalister og medier vælger at provokere, håne og spotte muslimer i ytringsfrihedens navn?"

Det er reelt meget få mennesker i det danske samfund der støtter op om disse ting, og de fleste tager sågar kraftigt afstand fra det.

Her er nogle af de reelle årsager til de ting der skaber og fremmer et fanatisk had til vesten (og hermed i særdeleshed Danmark):

  • Besættelse af muslimernes lande, fordrivelse af sagesløse, umenneskelige tortur og massedrab på civile for at "demokratisere" disse lande, hvilket i praksis indebærer rodfæstelsen af vestlige regeringers indflydelse gennem marionetregimer bestående af kriminelle krigsherrer og korrupte politikere, ligesom det er tilfældet i Afghanistan og Irak.
  • Gentagne aggressioner og drab på uskyldige mennesker i Palæstina begået af den jødiske besættelsesmagt, som nyder konstant opbakning fra vestlige regeringer og medier her i blandt også fra Danmark.
  • Vestlige regeringers støtte til flere diktaturregimer i den islamiske verden, hvor befolkningerne lider under tyranni og undertrykkelse.
  • Vestlige regeringers intervention i de muslimske landes forhold for at drive rovdrift på naturresurserne til glæde for den vestlige storindustri, alt imens befolkningerne lever i fattigdom.
  • Vestlige regeringers integrationspolitik, som tilsigter at assimilere muslimerne i den vestlige livsstil, og som nægter muslimerne retten til at bevare deres islamiske værdier og identitet.
  • Legitimeringen af og tilskyndelsen til provokerende hån og spot mod muslimernes ukrænkeligheder i ytringsfrihedens navn.

De danske politikere bærer sammen med de sensationslystne journalister hovedansvaret.

Vi danskere, og her mener jeg den største del af den danske befolkning, støtter ikke op om krigene, og vi støtter ikke op om den hadefulde politik der bliver ført inde fra Christiansborg.

Vi danskere tager den dybeste afstand fra det som de danske politikere gør og står for, og vi tager ligeledes kraftigt afstand fra den islamofobiske presse.

På det samfundsmæssige plan er det på tide,at vi danskere rejser os op fra sofaen og aktivt viser vores utilfredshed med den kurs som Danmark er blevet drejet ind på, og her hjælper det ikke en pind blot at sætte valgkrydset ved socialdemokratiet til næste valg for de er ikke en pind bedre end de borgerlige.

Vi skal aktivt stille krav til hvordan vores samfund bliver administreret, og vi er alle ansvarlige for det der for lov til at ske.