Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Den nye terrorsag

Source:infowars.dk
Author:Brian Gideon
Date:31/12-2010

Endnu engang har Danmark "tilsyndeladende" stoppet et nyt terrorangreb, men hvad er op og ned i sagen. Meget er blevet sagt af PET i sagen, men hvad er sandt og hvad er påstande.

Det hele startede med vi fik af vide, at PET havde stoppet et formodet terrorangreb. Ifølge Ekstra Bladet var terroristerne "måske" på vej til at udføre angrebet, da de blev pågrebet af PET.

Den førnævnte artikel indeholder også noget spin som skal kigges nærmere på, for de er ikke de eneste som bruge det trick. Avisen.dk bruger samme spin i en af deres artikler. Som "introen/bylinen" siger fandt politiet våben som antyder der var flere, men som alle ved nu fandt man kun 1 maskinpistol.

Ordet maskinpistol er også et man skal overveje. Hvorfor fortæller os de ikke hvilken maskinpistol det er. For de fleste mennesker får en Hollywood manipuleret tanke i hovedet om en Uzi eller lign, når man siger ordet maskinpistol.

Men i Danmark kan det sådan set bare være en fuld automatisk pistol som slet ikke er det samme som det billede medierne og PET vil presse ind vores hoveder. Det her er et typisk forarbejde fra Psy-ops afdelingen.

Men de har også haft masser af tid til, at forberede deres pressemøde. Som politiken og andre skriver, så havde den svenske efterretningsvæsen dem under overvågning i flere måneder. Faktisk var de på deres såkaldte terrorliste over folk som kunne finde på, at udføre terrorangreb.

Flere medier har også fortalt om hvordan den ene "terrorist" har været anholdt i Pakistan. At man fandt et såkaldt bombebælte på ham kan betyde meget. Det er bare en måde, at sige han bare noget tøj som kunne bruges til det og ikke at han decideret blev taget med en bombe rundt om livet.

Her har vi endnu engang et tegn på en utrolig uintelligent såkaldt terrorist. Personen bliver anholdt i Pakistan og under stor bevågenhed udleveret til Sverige. Alt omkring manden tyder på han burde have videt han var overvåget 24/7 ellers er der tanke, at han var en villig idiot som blev styret af det svenske efterretningsvæsen.

Ligesom i Sverige har vi også i Danmark set hvordan efterretningstjenesterne har brugt de her uintelligente personer og i flere tilfælde presset dem til, at udføre "dry-runs" eller aktuelle terrorangreb. Begge ting kan blive brugt af de styrende folk til, at udløse rigtige bomber.

Her i Danmark har PET fået stor opmærksomhed og en masse klap på skulderen. Medierne har hoppet med på retorikken og spinnen uden, at stille et eneste spørgsmål. Som sædvanlig kan man næsten sige...

Slår man op i de sidste dages aviser kan man høre de samme personer igen og igen udtale sig om en verden truet af terror som mange af os herinde ikke er enig i. I mange tilfælde er det såkaldte eksperter som egentlig bare er co-intel pro agenter som skal udgive de officielle informationer eller dreje befolkningens tanker over imod hvisse elementer.

Det ser vi i den her sag ligesom de gerne ville kæde den et benede tjetienske "terrorist" til internationale terrorist organisationer. Den tetjienske idiot er tydelig ude i problemer med den tjetienske mafia og skylder dem en tjeneste eller mange penge. Han havde jo kørt rundt i store biler i en meget tidlig alder og spillet "kong gulerod"... Et tydeligt tegn på han var involveret i noget som var/er kriminelt.

Men den internationale del kommer helt tilbage fra 2008, da "terrorister" udførte det mest succesfulde terrorangreb siden 9/11, 7/7 og så Madrid bombningen. Det foregik som mange kan huske i Mumbai og vi her på infowars.dk så det her komme "a mile away" som man siger.

Vi lavede derfor første udkast af en dokumentar, som hedder From Mumbai to Europe: The New Terror Threat og selvom det kun er først udkast får vi mere og mere information som bygger et anderledes billede op en det mainstream medierne viser.

Den her sag er lynhurtigt blev retorisk kædet sammen med en vis "David Headley", som var en af hovedpersonerne bag angrebet i Mumbai og som også er involveret i terrorplanerne mod Jyllandsposten.

Problemet er bare, at David Headley var og højest snadsyndeligt stadig en amerikansk agent eller så i det mindste har myndighederne i USA været bekendt med hans terror aktivitetr og ladet ham udføre dem.

Men vi ved ikke så meget som vi burde. Indien kan ikke få adgang til ham og de udtalelser vi får kan være manipuleret og skruet sammen for, at skabe frygt.

Det her er bare en forlængelse af den retorik som hedder "terror truslen mod Europa i form af et Mumbai lignende angreb". Den retorik har længe kørt og det er åbenbart vigtigt, at alle de europæiske lande bliver involveret i den her trussel... Lige bortset fra de lande som er i utrolig økonomisk krise, for der vil folk ikke blive påvirket af skræmmekampagnen.

Vi forventer et større angreb i starten af det nye år og måske vil det trække ud, men retorikken vil blive optrappet over den næste stykke tid. Om vi får et decideret angreb er svært, at sige... Men vores umiddelbare instinkter siger, at det skal ses sammen med Wikileaks organisationen og så det internationale finansielle system.

En lille begivenhed kan i princippet starte en 3. verdenskrig og selvom der ikke er mange som tror det vil ske er der alligevel en del tegn som vi også så før 1. verdenskrig.

Vi vil selvfølgelig følge op sagen i det nye år og den her sag vil også blive involveret i vores 2. version af vores dokumentar...

Men konklusionen er, at det her er en "media operation". Altså en taktisk beslutning for, at skræmme os og skaffe flere penge og endnu mere vigtigt, støtte fra de ledende skikkelser i dansk politik. Det vil gøre, at de kan nemmere få lov til, at bryde retssamfundets principper og indføre endnu mere diktatoriske metoder.

Vi har også lige set politiet blive godt og grundigt ydmyget i sagen omkring anholdelserne under COP15 mødet og den her nye terrorsag vil helt fjerne den plet og forøge politikernes positive holdning til det arbejde politiet laver.

Mon en ny politireform er på vej... Eller en terrorpakke???

Men her har vi set en halvdøv, halvblind person blive fremvist af medierne som terrorist, men som senere bliver frigivet af politiet. Faktisk er det sådan så sagen imod de svenske personer er tvivlsom. Medierne siger de vil blive anklaget under straffelovens hårdeste terrorparagrafer, men tænker man over det... Så havde de kun1 pistol, ca 110 patroner og plastikstrips...

Det er ting man kan finde hos den gennemsnitlige bandemedlem eller rocker. Siden hvornår er det blev en terroraktion og blive taget med et våben? Så er der i hvert fald mange andre kriminelle som skal anklages for terror.

Og vi har intet hørt om decideret planer eller hvem som har styret de her mennesker eller planlagt angrebet. Ja de hentyder til David Headley, men faktum er, at de blev taget med 1 våben og en smule ammunition.

I forhold til Mumbai er det ingenting og her i Danmark har politiet altså muligheden for,a t skyde tilbage med større og mere moderne våben end de kunne i Mumbai. Hvis det skulle have været i rigtigt Mumbai lignende angreb havde det involveret flere folk og flere steder og mange flere våben plus andre former for sprængstof.

Hvis de havde været overvåget har de nok også været i kontakt til deres "handlere" ligesom vi så i Mumbai, hvor terroristerne der blev styret og guidet "live" af deres handlere.

Så hvem står bag den her "terrorcelle"... Hvilken organisation er de en del af???

PET har bare intet nævnt om en fortsat terrortrussel, som om at det her har stoppet alle planer... Som vi lige har nævnt har der højest sandsyndeligt været meget mere til det her angreb, hvis altså det var et rigtigt angreb de ville udføre.

Det er meget mistænksomt, at der er ingen som taler om det... For der kan nemt flere involveret og angrebet kan nemt ingangsættes med et par folk som sprænger fra eller bliver anholdt... Det forudser dem som planlægger angrebene... Ville du ikke det???

Men mere om det her angreb i det nye år... Blandt andet mere om de internationale forhold og introduktionen af Anwar al-Awlaki...

Klider:

Anholdt på vej til terrorangreb i dag

Terroranholdt fra Greve er stærkt religiøs

Thorning: Vi må leve videre som normalt

Frederik overlevede terror-trusler

Frank Jensen: Terrorplaner spreder utryghed

Løkke: Terror skal ikke ændre os

Helle Thorning: Fyldt med vrede

SF klar med flere ressourcer til PET

Terror-forsøg mod JP er top-nyheden i hele verden

JP-direktør er chokeret over terrorplaner

Terrorsag eksploderer i medierne

PET: Terrorister havde internationale forbindelser

Svensk politi har længe fulgt de terrormistænkte