Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Umuligt at flygte

Source:arbejderen.dk
Date:10/01-2009

De er spærret inde. Israel beskyder dem fra landjorden, luften og fra havet. Det svarer til at bombe en fangelejr.

257 børn.

Så mange er indtil videre blevet dræbt i Israels krig mod befolkningen i Gaza. I skrivende stund. Når disse linjer læses, er tallet steget.

Børnene bliver dræbt af langdistancebomber, tanks, maskingeværer, radioaktive våben. I skoler, på gaden, i hjemmet. Resultatet er det samme: Liv, der slutter, næsten før de er begyndt. Forældre, opløst af gråd, der knuger deres døde døtre og sønner i armene. Antallet af de små kister og ligklæder vokser dag for dag.

I fire døgn blev Røde Kors holdt ude af boligområdet Saitun i Gaza By af israelsk militær. Da de kom ind, fandt de to døde mødre, omgivet af deres fire udsultede børn. Det er den frygtelige virkelighed i Gaza.

- Det er en chokerende hændelse. Det israelske militær må have været klar over situationen, men undlod at hjælpe de sårede. De gjorde det ikke muligt for os eller Røde Halvmåne at hjælpe, siger den lokale chef for Røde Kors i Palæstina.

Internationalt Røde Kors, der normalt er meget tilbageholdende i sine udtalelser, fordømmer nu i hårde vendinger Israel for at bryde international lov. Det samme siger FN efter de seneste dages drab på nødhjælpsarbejdere, læger og sygeplejersker, der forsøger at komme de utallige nødstedte til undsætning. Hverken børnene eller deres forældre kan flygte fra krigen. Deres familier er blevet fordrevet og har været på flugt hele livet. Nu er der ikke flere muligheder for flugt. De er spærret inde, som de har været i det seneste halvandet år, mens Gaza har været blokeret. Mellemøstens største krigsmaskine beskyder dem fra landjorden, luften og fra havet. Det svarer til at bombe en fangelejr.

Alligevel fremstiller de førende danske medier og politikere stadig Israel som en demokratisk retsstat, der forsvarer sig selv med legitime midler. Det er ikke et forsvar. Det er ikke en krig med Hamas. Det er folkemord.

Som belønning for massakren har det amerikanske senat enstemmigt vedtaget at støtte Israel. Samtidig har USA fluks sendt flere våben til Israel, der allerede har gjort anseeligt indhug i sine arsenaler. Er der noget at sige til, at store dele af klodens befolkning er begyndt at betragte den vestlige civilisation som barbarisk og morderisk?

Massakrer på børn og andre civile er ikke nok til at få det såkaldte verdenssamfund til resolut at stoppe den kontant etniske udrensning. Det er trods alt kun arabiske børn, der er tale om. Anders Fogh Rasmussen, den danske regering og enhver anden politiker, der støtter Israels overgreb eller undlader at protestere, har blod på hænderne. En del af blodet stammer fra små børn.