Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Politikerne deltog i demonstration for at undgå debat med Hizb ut-Tahrir

Source:Realiteten
Author:Martin Hansen
Date:21/01-2011

Politikerne deltog i demonstration for at undgå debat med Hizb ut-Tahrir

Så lykkedes det igen de danske politikere at manipulere og vildlede befolkningen.

Da politikerne på Christiansborg modtog Hizb ut-Tahrirs invitation til debat om Danmarks deltagelse i krigen i Afghanistan opstod der først forvirring. Et par enkelte politikere var hurtigt ude og kritisere Hizb ut-Tahrir med den sædvanlige sjagon om at partiet skal forbydes og at de ikke er andet end tilbagestående ekstremister.

Andre politikere skulle først konsultere deres spindoktore for at finde ud af hvordan man i fælles front skulle svare på invitationen.

Problemet ved denne konference var netop at den ikke bare handlede om muslimer i Afghanistan, men derimod også om de danske soldater der på vegne af de danske politikere må lægge liv og lemmer til en fuldstændig formålsløs krig.

De danske politikere er ikke vant til at journalister eller andre fra befolkningen stiller dem de svære og kritiske spørgsmål. Derimod bliver de fleste interview med danske politikere planlagt på forhånd hvor journalisten først skal redegøre for alle de spørgsmål som han vil stille. Hvis politikeren ikke bryder sig om et bestemt spørgsmål må journalisten strege spørgsmålet fra listen da han eller hun ellers ikke får lov at holde sit interview.

Et eksempel på en sådan situation kan ses i dette interview med Bertel Haarder hvor han bliver rasende over at en journalist stiller ham et spørgsmål som de ikke har aftalt på forhånd: http://www.youtube.com/watch?v=E6GJNScMMTM

De journalister der får de interview der handler om kritiske emner er oftest sensationsjournalisterne. Det er den slags journalister som politikerne samarbejde velvilligt med fordi sensationsjournalister ikke er interesserede i at finde frem til sandheden og de er ikke interesserede i at stille de kritiske spørgsmål. Sensationsjournalister er udelukkende interesserede i berømmelse og prestige.

På Christiansborg valgte politikerne efter konsultation med deres spindoktore at man skulle forsøge at aflede opmærksomheden væk fra selve konferencens hovedemne, nemlig Danmarks tjeneste i USAs interessekrig, og så i stedet koncentrere sig om emner som "Den Sorte Diamant", "kønsopdeling" og "demokrati og ytringsfrihed".

De fleste nyhedsmedier fulgte skarpt trop og begyndte at dække konferencen på en manipulerende måde. Fx viste man hele tiden udklip fra Hizb ut-Tahrirs invitation hvor man udelukkende fokuserede på kisterne, men havde bevidst fjernet overskriften der lød: "AFGHANISTAN: De skandinaviske regeringer i USAs tjeneste"

Den aftalte taktik var imidlertid ikke så succesfuld som forventet fordi flere politikere blev gentagne gange opfordrede til at deltage i det åbne debatmøde. I God Morgen Danmark bliver Villy Søvndal fx lovet ekstra taletid af Hizb ut-Tahrirs medierepresentant Chadi Freigeh: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qyvKpCKzwx8

Flere og flere begyndte at stille spørgsmålstegn ved hvorfor politikerne ikke ville debattere om krigen, det er jo netop det der er hele kernen i et demokratisk samfund med ytringsfrihed at vi kan debattere om tingene, og krigen i Afghanistan har ikke tidligere været til åben debat i befolkningen.

Nogle politikere havde bevidst valgt at undlade at udtale sig om konferencen, men de politikere der havde forsøgt at få nogle nye stemmer (op til det snarlig kommende valg) ved at kritisere konferencen blev efterhånden presset op i en krog, og en ny taktik skulle hurtigt planlægges.

Redningen for politikerne kom så da man i går aftes hørte at bl.a. foreningen "Frit Iran" ville demonstrere imod konferencen udenfor Den Sorte Diamant.

Fremfor at deltage i debatten og tabe både ansigt og troværdighed, hvilket de danske politikere gør når man objektivt sætter sig ind i hvorfor Danmark deltager i USAs krig, så valgte politikerne at deltage i demonstrationen imod Hizb ut-Tahrir og deres konference.

På den måde formåede man at være tilstede, men uden at skulle svare på de stærkt kritiske og svære spørgsmål.