Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Beviser på manipulation fra de danske medier i sagen om Hizb ut-Tahrir

Source:Realiteten
Author:S.M.
Date:22/01-2011

Medierne har vildledt befolkningen i deres dækning af Hizb ut-Tahrirs debatmøde i Den Sorte Diamant. Spørgsmålet er hvordan?

Svaret er at man bevidst har valgt at lægge masiv fokus på emner som "kønsopdeling", "lokaliteten (at Den Sorte Diamant er et bibliotek)", "danske soldater i kister" o.m.a.

Konferencens reelle indhold: "De skandinaviske regeringer i USAs tjeneste", der handler om hvorfor Danmark i virkeligheden deltager i krigen i Afghanistan, har man helt undgået at beskæftige sig med - ligesom politikerne har undgået at deltage i debatten.

Beviset på dette ses tydeligt i den før omtalte masive dækning af ovenstående, mens man nu hvor konferencen er slut slet ikke har dækket selve konferencens indhold.

DR har en ekstrem kort dækning hvor man nævner hele tre korte udtalelser fra debatmødets ordstyrer Maulay Jaw. Artiklen har DR ikke engang skrevet selv, men har kopieret den direkte fra Ritzau.

TV2 og de andre medier har efterfølgende dækket mødets indhold på samme mangelfulde vis.

Her på Realiteten vil vi kraftigt anbefale alle læsere at holde øje med hjemmesiden khilafah.dk hvor Hizb ut-Tahrir p.t. har uploadet lydfiler fra mødet i MP3 format. Den fulde dækning af debatmødet i videoformat vil senere blive lagt op har vi fået at vide.