Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Afledningsmanøvre tilsigter at fjerne fokus fra politikernes ugerninger og ansvar

Source:Reuter
Date:22/01-2011

Den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir forsvarer angrebene på de danske soldater i Afghanistan.

Selv om talsmanden for Hizb ut-Tahrir i Skandinavien, Chadi Freigeh, understreger, at organisationen ønsker at "drab på begge sider skal ophøre", så kan det kun ske ved, at regeringen trækker soldaterne hjem.

Den gode part
På spørgsmålet om det derfor er i orden at slå danske soldater ihjel i Afghanistan lyder svaret.

- Man kan ikke rende rundt og blive ved med at bilde sig ind, at man er den gode part i den her konflikt. Kendsgerningen er, at de danske politikere har inddraget Danmark i en krig med overgreb på uskyldige mennesker, siger Chadi Freigeh og fortsætter:

- Og når befolkningen i Afghanistan reagerer ved at forsvare sig selv, så kan man ikke udtrykke harme, fordi de vil forsvare sig mod besættelsens aggressioner. Det er deres naturlige ret til at forsvare deres eget liv, siger Hizb ut-Tahrirs skandinaviske talsmand efter, at organisationen fredag aften afholdt et omstridt debatmøde på Det Kongelig Bibliotek om netop krigen i Afghanistan.

Pligten til væbnet modstand
Debatmødet i Den Sorte Diamant er blevet kritiseret af politikere på både venstre- og højrefløjen, fordi Hizb ut-Tahrir illustrerer invitation med billeder af skandinaviske soldater som vender hjem i kister og en formulering om at sætte "fokus på pligten til væbnet modstand for muslimerne i Afghanistan og omegn".

Ifølge Chadi Freigeh er kritikken imidlertid del af en "afledningsmanøvre". En manøvre som skal fjerne fokus fra krigen i Afghanistan og i stedet vende den mod den islamistiske organisation.

- Billedet er med til at illustrere den pris, som politikerne er villige til at betale for at tjene USA. Når billedet fortolkes som hån eller trusler så er det en afledningsmanøvre, som tilsigter at fjerne fokus fra politikernes ugerninger og ansvar, siger Hizb ut-Tahrirs skandinaviske talsmand.