Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Vi må alle gøre noget

Source:arbejderen.dk
Date:13/01-2009

Slagordet: 'Vi er alle palæstinensere', lyder ved protester i hele verden. Det er sådan vi alle skal tænke, føle og handle.

Situationen i Gaza forværres katastrofalt for hver dag der går. Antallet af dræbte har formodentlig rundet 900 inden denne avis når læserne og antallet af sårede ligger på 4000.... langt de fleste er civile palæstinensere.

Israel har mistet ti soldater og tre civile.

Hvis blodbadet og Israels statsterror skal stoppes kræver det et resolut, modigt, samlet og praktisk svar fra verdenssamfundet.

I den rige vestlige verden er regeringerne allierede med Israel og bærer grænseløst over med Israels krigsforbrydelser og zionisternes endeløse ligegyldighed over for alle resolutioner fra FN. Det gælder bindende resolutioner fra FN`s Sikkerhedsråd om at Israel skal trække sig tilbage fra de besatte områder og fundamentale resolutioner fra FN om de palæstinensiske flygtninges ret til at vende tilbage.

I Danmark kan vi ikke overlade til regeringen at lægge det nødvendige pres på Israel. Dertil har zionisterne i Dansk Folkeparti for stor indflydelse og dertil er de to regeringspartiers føjelighed over for Israel alt for stor.

Vi er nødt til at påtage os den vanskelige men nødvendige opgave at tvinge den nødvendige politik over for Israel igennem. Det er en enorm opgave, men det skal løses. Det skylder vi indbyggerne i Gaza. Slagordet: 'Vi er alle palæstinensere', lyder ved protester i hele verden. Det er helt præcist sådan vi alle skal tænke, føle og handle.

Dén handlekraftige, brede og stædige enhed, som vi så dybtfølt beder palæstinenserne om at skabe, må vi eksemplarisk demonstrere i vores solidaritet.

Vi må argumentere og kæmpe for afbrydelse af alt samarbejde med Israel og iværksættelse af sanktioner.

Vi må både som enkeltpersoner og kollektivt boykotte varer fra Israel. Dertil ingen turistrejser til Israel, ingen sundhedsrejser til de Døde Hav. Ingen sport og kultur med eller mod Israel.

Vi må nu vove pelsen i det direkte møde med familie, venner og bekendte. I fagforeningen må vi agitere for solidaritet med palæstinenserne og boykot af Israel... og vi må stille krav om at vores fagforeningers pensionsmidler ikke placeres i israelske aktier!

Politikerne skal vide, at vi aldrig stemmer på en person, som lukker øjnene for palæstinensernes lidelser i disse uger... og da slet ikke på de forbrydere, som aktivt forsvarer Israels folkemord med deres åbenlyst kriminelle argumenter om 'legitimt selvforsvar og krig mod terror'.

Hvis Israels skal stoppes kræver det et resolut, modigt, samlet og praktisk svar fra verdenssamfundet - og i denne situation er det dig og mig.