Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Skat på storjagt i ghettoområder

Source:tv2.dk
Author:Morten Bruno Engelschmidt
Date:06/04-2011

Beboerne i ghettobyggelsen i Vollsmose i Odense bliver nu efterfosket intenst af Skat. Det gælder alle landets ghettoområder.

Skat er begyndt på en dybdegående undersøgelse af omfanget af skattesnyd og muligt socialt bedrageri i 26 danske ghettobebyggelser.

Undersøgelsen er en del af regeringens plan, der skal ændre udviklingen i ghettoområderne. De er blandt andet karakteriseret ved, at flere end 40 procent af beboerne i alderen 18-64 år hverken har arbejde eller er under uddannelse. Det betyder, at Skat vil undersøge cirka 65.000 beboere i de 26 områder. De mange mennesker skal have undersøgt skal blandt andet vise hvem, der bor på en given adresse, deres indkomstforhold og hvor stort et beregnet privatforbrug har været. Næste trin er grundigere at undersøge de indkomstforhold, der vækker mistanke. Mange får sociale ydelser

"Rigtig mange af disse beboere får udbetalt sociale ydelser, og vores opgave er at undersøge, om der samtidig snydes med skat og afgifter. Hvis vi for eksempel kan konstatere, at der arbejdes sort, vil vi orientere de myndigheder, der har udbetalt de sociale ydelser, og vi vil hjælpe med at undersøge forholdene nærmere," oplyser SKATs projektleder, Erik M. Rosenbæk, SKAT Horsens og tilføjer: "Mistanke er naturligvis ikke det samme som at fastslå, at der udføres sort arbejde eller sker socialt bedrageri," understreger han. I alt har Skat sat 40 fuldtidsmedarbejdere af til den store opgave i de 26 ghettoområder, der er identificeret af Socialministeriet og er placeret i 15 kommuner spredt over hele landet.