Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Multinationale selskaber omsætter for milliarder i Danmark, men skal ikke betale skat

Source:enhedslisten.dk
Author:Frank Aaen
Date:14/04-2011

Lars Løkke talte om solidaritet, da han lancerede regeringens nedskæringskatalog under navnet 2020-planen.

Tyve-tyve er et mere præcist navn, for de penge, der mangler på statens budget, hives bl.a. op af lommerne på arbejdsløse, førtidspensionister, unge under uddannelse og borgere med handicap. Lars Løkke stjæler simpelthen pengene fra dem, der har mindst i forvejen, for at lukke det hul i statskassen, som han selv har været med til at skabe.

DE MULTINATIONALLE NASSER VIDERE

Men der er grupper i det danske samfund, som Lars Løkke gerne lader slippe, med hjælp fra sin nye skatteminister Peter Christensen. For de multinationale firmaer, der ikke betaler en krone i skat på trods af milliardomsætning, er fredet i klasse a. Der skal ikke strammes op for at få multinasserne til at betale mere, fremgår det af svar fra både stats- og skatteminister.

Jeg har kigget på de nyeste regnskaber for store multinationale selskaber, der opererer i Danmark. Det nedslående resultat kan læses i undersøgelsen "De multinationale nasser stadig". For selskaber som Q8, Nestlé, Kraft Foods, Kellogg’s, Kinnarps og Elgiganten betaler fortsat ikke så meget som en bøjet femøre i skat her i landet. Det skal laves om.

Se mere om multinasserne på http://www.multinasserne.dk/