Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Dansk onkel-niece forhold - Hvor er I henne nu Hedegaard og Krarup?

Source:hizb-ut-tahrir.dk
Author:Asgher Ahmed
Date:27/05-2011

Det danske onkel-niece forhold har på ingen måde fået samme medieopmærksomhed, som anklagen om muslimske familievoldtægter fik! Nu er alle politikere selvfølgelig fuldt beskæftiget med landets økonomiske fremtid, så tæt på et muligt valg, og derfor kan man måske argumentere for den manglende dækning.

For nylig kunne offerrådgivningen Albahus afsløre at en 15årig pige, havde ringet ind for at høre om hvorvidt hendes kæresteforhold til farbroren på 30år var ok; svaret var at der juridisk set ikke var noget i vejen for det.

Svaret overraskede selv psykologer og medførte en debat blandt fagfolk. Kasper Østergaard Linde, psykolog i Albahus sagde:

"Ét af problemerne er, at folk med pædofile tendenser kan udøve grooming – at manipulere med barnet og skabe tillid over flere år for at forberede det på et overgreb. På den måde kan et nært familiemedlem gøre klar til at indlede et lovligt seksuelt forhold, når barnet er fyldt 15 år".

På trods af denne problemstilling, som medførte en interessant debat, var hverken Lars Hedegaard eller Søren Kraarup at finde blandt debattørerne – Hvor var de henne?

For var det ikke netop Lars og Søren, den dynamiske frelserduo for Danmarks udsatte (muslimske) mindreårige, som i 2009 påstod at piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far? – at disse piger skulle hjælpes ud af deres situationer?!

Er det fordi samfundets to autodidakte beskyttere af mindreårige kun bekymrer sig om muslimske piger, eller skal deres manglende indlæg i Albahus-spørgsmålet tolkes som endnu en underbygning af det efterhånden så klare faktum – at muslimer i Danmark skal stå for skud for vinding af billige politiske point, ved grov manipulation?

Det danske onkel-niece forhold har på ingen måde fået samme medieopmærksomhed, som anklagen om muslimske familievoldtægter fik! Nu er alle politikere selvfølgelig fuldt beskæftiget med landets økonomiske fremtid, så tæt på et muligt valg, og derfor kan man måske argumentere for den manglende dækning. Men jeg er nu sikker på Krarup og DF nok skal kunne brygge noget sammen om muslimer eller østeuropæere, som kompensation for deres manglende økonomiske løsningsmodeller – som nok skal kunne finde vej til medierne.

Idet Krarup og DF ikke kan andet end at tegne fugleskræmsler, kan man vel heller ikke forvente at de vil tage en saglig debat om hvordan sociale forhold skal defineres?! – Så er det vel lettere bare at sige at det islamiske tørklæde er lig hagekorset, at muslimske samfund er tabersamfund, at muslimer er landets kræftsvulst, og at muslimer voldtager og slår deres døtre ihjel .

Det må være så dejligt let at reducere alle Danmarks problemer til at være forårsaget af en lille procentdel af befolkningen – Er den økonomiske krise mon også muslimernes skyld? Københavns Kommunes kloakkers ringe stand er måske i virkeligheden muslimernes skyld? Den hårde vinter? Hvem ved?

At personer som Lars Hedegaard, usagligt, får udløb for sit had, gennem politisk støtte, og følgende tavshed når en etnisk dansk onkel ”groomer” sin niece - uden så meget som én kommentar fra en politiker, burde vække forargelse! Hvor er den danske bevidsthed? Kan man virkelig stigmatisere en anden nation, som muslimernes, uden kritik fra landets bevidste borgere? Uden bevidsthed vil DF og andre fortsætte med at fornærme folks intelligens, ved blot at skræmme sofavælgerne, men for den bevidste bør dette ikke være muligt da vedkommende kan undersøge hvad islam er for en størrelse og hvorfor politikere – uden undtagelse – finder det konstruktivt at stigmatisere muslimer; hvad enten det er en lille del eller helheden!

I den blindes rige, er den enøjede sandelig konge!