Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Skudepisoden i København: Danske politikere er skeldannende

Date:15/02-2015

Der kan overhovedet ikke være tvivl om at ingen af os betragter situationen i København i nat som andet end ekstrem ubehagelig og ganske formålsløs. Vold, drab og ødelæggelse er aldrig vejen frem.

Men de danske politikere, nærmere betegnet Justitsminister Mette Frederiksen og Statsminister Helle Thorning-Schmidt, skal nu se at holde deres mund med deres anti-islamiske propaganda. Der er ingen der gider høre på det skrald der bliver fyret af!

I samtlige pressemeddelser har politiet og PET hele tiden gjort det klart, at motivet bag skudepisoderne endnu er ukendt.

Senere her til aften er det så kommet frem at gerningsmanden er fra det kriminelle bandemiljø på Nørrebro.

Men Justitsminister Mette Frederiksen har sine helt egne teorier, hun siger nemlig:

Der er desværre ikke plads til at være naiv, hverken nu eller i fremtiden. Der er mørke kræfter, der vil os det ondt, og derfor må vi levere det markante modsvar.
Og hun sagde også:
Men vi ved, at der er kræfter, der vil lande som Danmark det ondt. De vil knægte vores ytringsfrihed. Vi står ikke i en kamp mellem islam og Vesten. Det er ikke en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp mellem frihed for den enkelte og en mørk ideologi.

Og selvom motivet for angrebet endnu ikke kendes var Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, heller ikke sen til at kaste skylden på "islamisk terrorisme":

Ekstremistisk islamisk terrorisme har ramt Europa igen, denne gang i Danmark, siger han i en kommentar, hvor han også opfordrer europæiske jøder til at forlade Europa og "komme hjem" til Israel.

Hvordan skal man tage sådanne udtalelser og personer for seriøse? Der er tale om statsledere!

Den slags skeldannende udtalelser kan kun komme fra personer der enten selv har en skjult dagsorden, eller også er de snotdumme.

Måske de skulle overlade efterforskningen til de professionelle og så vente med at udtale sig indtil det rent faktisk er klart, hvem og hvad der ligger bag?

En ting er hundrede procent sikkert. Det kriminelle bandemiljø har en mørk ideologi, men den er hverken islamisk eller islamisk inspireret, tværtimod, her handler det om vestlig gangsterkultur når den er værst!

Kulturen bag unge udlændinges kriminalitet

Politisering af debatten om kriminalitet blandt unge udlændinge