Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Den danske befolkning holdes for nar

Source:Email
Author:K.L.
Date:20/02-2015

Under påskud af anti-radikalisering og anti-terror sætter regeringens nye terrorpakke 970 millioner af til blandt andet øget overvågning af danskernes rejseaktiviteter, kommunikation og færden på nettet.

Forfatter og journalist Chris Hedges klarkør, så krystalklart som det kan gøres, at årsagen til radikalisering og terror er vestens udenrigspolitik samt politikernes og mediernes racisme. Og han har selvfølgelig ret, og det ved politikerne godt, men det er ikke politikernes virkelige mål at forhindre såkaldt radikalisering.

Politikernes mål er at udnytte situationen til at forøge overvågningen af almindelige mennesker, muslimer såvel som ikke-muslimer, samt at underminerer retssikkerheden.

Beviset på dette er at den nye plan udelukkende indeholder tiltag af forøgede beføjelser til PET, FE og politiet. Den indeholder ingen ændringer af udenrigspolitikken, og den indeholder heller ingen planer om ændring af den voldsomme skelsættende retorik og politik der bliver ført inde fra Christiansborg, ej heller indeholder den planer for forbedring af de sociale vilkår for de fattige i samfundet.

150 millioner skal bruges til det, som regeringen kalder øget it- og analysekapacitet. Blandt andet skal PET og politiet have nye teknologiske værktøjer til hurtigt at kunne opdage "mistænkelig adfærd" på sociale medier og kunne bryde kryptering. Et “nyt og avanceret it-system” skal sikre at PET og politiet kan samkøre det betydelige datamængder, regeringen forventer at det vil medføre.

- Militante ekstremister udvikler hele tiden nye måder at udfordre vores sikkerhed på. For eksempel ser vi, at de er meget aktive på nettet, og at de bruger nye metoder, for eksempel kryptering af emails. Nye udfordringer kræver nye svar. Og det er uden for diskussion, at vi skal have et stærkt værn mod terror, sagde statsminister Helle Thorning-Schmidt på pressemødet.

Men fakta er, og det har vi tydelig set ved frigørelse af Snowden dokumenterne, at øget overvågning på ingen måde forhindre terror. Det eneste øget overvågning gør er, at underminere samfundets retssikkerhed, krænke privatlivet, samt at mistænkeliggøre hundredevis af uskyldige mennesker.

Også udenfor nettet optrapper udspillet overvågningen. Her er afsat 200 millioner kroner til mere personale og nye it-systemer.

Derudover vil regeringen etablere et system, som kan opsamle og analysere digitale spor fra borgerne. Det vil blandt andet sige videoer og fotos fra borgere og overvågningskameraer. Herudover bliver PET’s aktionsstyrke og livvagtsstyrke udvidet.

- Vi styrker Danmarks kapacitet til at sætte hårdt mod hårdt, når det er nødvendigt, fastslog justitsminister Mette Frederiksen.

Netop justitsminister Mette Frederiksen har vist sig at gøre voldsom brug af skyderiet i weekenden til at manipulere den danske befolkning, hvor det er meget tydeligt, at hverken justitsministeren eller flere andre politikere selv tror på de såkaldte "danske værdier", de påstår at beskytte.

Helt fundamentalt har retssikkerheden altid været en grundlæggende værdi i det danske samfund, men selvom vi år efter år har set et markant fald i retssikkerheden, så bliver den nu sat helt ud af spild idet i modsætning til PET, der skal have tilladelse til at overvåge fra en dommer, skal FE nu kunne overvåge danskere i udlandet uden retskendelse.

- Det er sund fornuft at give FE de her beføjelser, så de effektivt og hurtigt kan gribe ind, hvis der er planer igang om et angreb mod Danmark, sagde forsvarsminister Nicolai Wammen på pressemødet.

Men det er ikke sund fornuft hvis man tror på et demokratisk samfund, hvor retssikkerheden er et grundlæggende princip.

Regeringen vil nu indkalde partierne bag politi- og forsvarsforligene, altså alle undtagen Enhedslisten, til forhandlinger om udspillet.

Årsagen til at Enhedslisten holdes udenfor, skyldes at de er det eneste parti i dansk politik, der formår at bibeholde en relativ oprigtighed overfor de såkaldte demokratiske værdier.

Den danske befolkning går imod

Men den danske befolkning er ikke enig med politikerne på Christiansborg selvom det påstås i endnu en megafon undersøgelse.

Sjovt nok viser det sig altid at Megafon har en undersøgelse klar, kort før man fra politisk side kommer med et nyt udspil, der går imod befolkningens reelle ønsker.

Men de sociale medier viser noget helt andet. De sociale medier viser tydeligt at befolkningen ikke hverken ønsker mere overvågning, og befolkningen er heller ikke enig i politikernes krigsliderlige handlinger i mellemøsten.

Tværtimod har et markant flertal i befolkningen netop udtrykt "sammenhold" imellem muslimer og ikke-muslimer på tværs af religion og race. I befolkningen ønsker man ikke øget overvågning eller krigsdeltagelse, men befolkningens ønsker drukner i mediernes politiske propaganda.

Det kan derfor undre meget hvordan Megafon udfører sine undersøgelser, fordi de repræsenterer ikke den danske befolkning.

Friheden bliver tabt

Befolkningen taber den frihed politikerne påstår de værner om ved tiltag som den nye anti-radikalisering og anti-terror pakke.

Anti-radikalisering og anti-terror foregår ved at se sandheden i øjene og erkende, at den danske udenrigspolitik er en katastrofe, og at de danske politikere og medier bærer hovedansvaret for udviklingen i vores samfund.

Læs også: Hvorfor nægter vi så kategorisk kritisk refleksion efter terrorangrebene?

Hvis den danske befolkning bliver ved med at sove tonerosesøvn, og lader politikerne handle som de gør, så mister vi helt helt det samfund vi alle ønsker, et samfund hvor vi kan leve sammen i fred og fordragelighed.