Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Terrorlove betyder ikke mindre terror, men mere.

Source:arbejderen.dk
Date:25/02-2015

En lille milliard til politi og efterretningstjeneste og mindre kontrol med overvågning og aflytning.

Det er regeringens svar på de seneste måneders attentater i Paris og København. Til gengæld bliver der ikke afsat en øre til forebyggelse.

Der er tale om en automatreaktion. Svaret på terror har hver gang været indskrænkning af retssikkerheden og ubegrænsede midler til de hemmelige tjenester. Og hver gang har det fejlet.

Vi kan ikke overvåge og skyde os ud af problemerne, siger Bettina Post i dagens avis. Det har hun ret i. Terrorlove betyder ikke mindre terror, men mere. Det viser de seneste 14 års historie med al ønskelig tydelighed. Selv dommerstanden ser sig nødsaget til at kritisere, at politi og efterretningstjeneste nu kan aflytte og overvåge uden en retskendelse.

- Det er sjældent, at vi dommere siger noget om politik. Men der er altså tale om et helt fundamentalt retsprincip, som er i spil her, lyder det fra Dommerforeningens formand.

Forsvarets Efterretningstjenest kan nu glæde sig over at få endnu videre beføjelser end tjenestens amerikanske kolleger i NSA og briterne i GCHQ - to tjenester, hvis ulovlige masseovervågning i den grad er blevet udstillet de seneste år.

Imens afviser regeringen at iværksætte en uafhængig undersøgelse af, om NSA og andre udenlandske tjenester ulovligt har overvåget borgere i Danmark. Det har de nemlig, og det ønsker man ikke at bore mere i. Ikke se, ikke høre og frem for alt ikke tale om den voksende overvågning, orkestreret af storebror i USA.

Danmark og Vesten er inde i en terrorspiral, der kun går en vej: Mere vold og mindre demokrati: NATO's krige koster tusinder af menneskeliv og skaber mere terror. Det betyder igen strengere terrorlove, færre frihedsrettigheder og mere krig.

Det eneste, der kan få folk til at acceptere dette vanvid, er frygt. Magthaverne er ikke i stand til at bryde ud af den spiral. De skal have et skub af os andre. Vi skal nægte at være bange.