Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Gerningsmanden fra weekendens terrorangreb i København var ikke islamist, men var præget af vestlig gangsterkultur

Date:06/03-2015

Allerede tilbage i 2011, degang bandekrigen i København var på sit højeste, foretog Hizb-ut-Tahrir i Danmark en analyse af grundene til de unge menneskers adfærd og kriminelle levevis.

Dengang såvel som i dag fortsætter politikerne med at skyde skylden på Islam på trods af at Islam åbenlyst forbyder enhver form for kriminalitet, mord og drab, men Hizb-ut-Tahrirs analyse viste klart, at årsagen ikke ligger i Islam, men derimod i den vestlige kultur.

Og man skal efterhånden være ret snæversynet hvis man ikke kan se det. Det er klart at Islam med dens voldsomme fordømmelse af tyveri, vold, drab, mord og alt anden kriminalitet umuligt kan ligge til grund for den adfærd de unge mennesker vokser op med.

Men hvad præcis ligger så bag, og hvad var det der prægede gerningsmanden fra weekendens skyderi i København?

Det fortæller bandeeksperten Aydin Soei, der er sociolog og forfatter, i et interview med Politiken TV. Han har skrevet den anmelderroste bog 'Vrede Unge Mænd' om bandemiljøet, hvor han blandt andet interviewede en lang række unge bandemedlemmer og dermed fik et indgående kendskab til deres liv og værdier. Han mødte i 2011 Omar Abdel Hamid El-Hussein og en gruppe andre unge fra banden Brothas i Mjølnerparken, hvor gerningsmanden bag weekendens terrorangreb dengang boede.

Se interviewet fra Politiken her: http://pol.dk/2552115