Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Magthaverne i Danmark forberedte sig på oprør, men oprøret udeblev

Source:Email
Author:Erik Lauritsen
Date:23/09-2016

I forhold til de mange penge befolkningen betaler i skatter og afgifter for at modtage velfærd, er tilstanden i Danmark nu så slem at det for længst burde have forårsaget et oprør i befolkningen.

Til at begynde med burde vi, og i særdeleshed her den 1. oktober, have set massive demonstrationer og generalstrejker landet over.

Alligevel har politikernes økonomiske stramninger, der udelukkende rammer de svageste i samfundet, ikke forårsaget andet end nogle håbløse blogindlæg og artikler hist og pist i aviserne.

En enkelt demonstration er planlagt foran Christiansborg når folketinget lukker op den 4. oktober. Dog er den stadigvæk ekstrem lille da kun ca. 1.900 mennesker har meldt deres ankomst - og det er de svageste borgere der tager ud og demonstrerer.

Hvad sker der med en befolkning der ikke har forstået at historien nu gentager sig, og at deres sikkerhedsnet bliver trukket væk under fødderne på dem?

Er danskerne blevet så vattede at de kun reagerer når stramninger rammer dem selv, men ikke når de rammer naboen? Og er reaktionerne begrænset til nogle få sure smileys på Facebook?

Magthaverne har forstået alvoren, og de har sågar forberedt sig på et oprør, men der er ikke sket noget. Befolkningen har ikke reageret, så magthaverne kan nu ånde lettet op.

Men magthaverne fortsætter med at være forberedte for de stramninger der er indført nu, er kun begyndelsen!

Mange mennesker bliver hjemløse nu! Og mange unge mennesker kan ikke længere tage en uddannelse!

Politikerne, der er Danmarks største samfundsnassere, fortsætter ubeskåret med at modtage store ydelser i form af ministerpensioner og meget andet, og de er ikke syge, og de kan sågar arbejde ved siden af uden at disse ydelser bliver begrænset.

Hvad siger denne tilstand om befolkningen?

Det fortæller at befolkningen reelt har tabt troen på deres eget system! Hvis befolkningen ikke havde tabt troen på systemet, så ville befolkningen kæmpe for at bevare systemet og ikke tillade de folkevalgte at ødelægge systemet indefra.

Danmark er ikke det Danmark vi alle kender.

Socialrådgiverne på jobcentrene står så magtesløse i forhold til de nye stramninger at de må sige til folk, at de ikke kan satse på hjælp fra dem.

Den danske befolkning er en vattet, slap og manipuleret befolkning! En dum befolkning! Ja, du læste rigtigt, en dum og naiv befolkning! En befolkning der først opdager hvor alvorligt det hele er, når det er for sent!

En befolkning med respekt for sig selv finder sig ikke i at magthaverne misbruger deres magt!

"Jamen, i Danmark har vi det jo godt! Bare se hvordan de har det i Afrika eller i mellemøsten!"

Sådan lyder svaret fra den typiske dumme og uvidende dansker der ikke har forstået, at det politiske system han eller hun elsker så højt er ved at blive trevlet op.