Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Israel vil erobre EU

Source:Arbejderen
Date:16/03-2010

Israel har rekrutteret tusinder af internet-brugere til at sprede Israel-venlig propaganda på Facebook, Twitter og andre debatfora på internettet.

'Europas Jødiske Kongres spillede en betydningsfuld rolle i at blokere EU-parlamentets blåstempling af Goldstone-rapporten.'

Sådan sagde en embedsmand i det israelske udenrigsministerium til dagbladet Haaretz få dage før EU-parlamentet skulle stemme om en resolution, der godkendte Goldstone-rapporten om Israels krigsforbrydelser i Gaza forrige år.

Europas Jødiske Kongres` formand var i sidste uge indkaldt til samtaler med Israels ultra-reaktionære udenrigsminister, Avigdor Lieberman, for at diskutere, hvordan man kunne stoppe resolutionen. Israel tog godt nok glæderne på forskud, for et lille flertal i EU-parlamentet besluttede onsdag at godkendte Goldstone-rapporten.

Alligevel viser episoden, at den pro-israelske lobby i Europa vokser i indflydelse. Den eksisterer ikke blot i USA. Lobbygruppen fik faktisk den kristendemokratisk-konservative gruppe i EU-parlamentet til at blokere resolutionen i første omgang.

Tidligere har vi skrevet om, at samme parlamentsgruppe - som de danske konservative sidder med i - har udgivet en pro-israelsk-pjece, skrevet af et ledende medlem af den pro-israelske lobby.

Senest har flere nyhedsbureauer skrevet om, at den pro-israelske lobby i USA, AJC, sammen med B'nai B'rith og 'Europæiske Venner af Israel' har åbnet flere kontorer i Rom, Paris, Berlin, Geneve, Rom, samt i EU`s 'hovedstad' Bruxelles.

Europæiske Venner af Israel kan oplyse, at de siden 2006 har fået indmeldelser fra 150 ud af samtlige 736 politikere i EU-parlamentet.

Det ser ud til, at det er nemmere at påvirke politikerne i parlamentet end befolkningerne i Europa.

Den pro-israelske lobby erkender åbent, at holdningen til Israel er langt mere kritisk i Europa - især blandt unge - end i USA. Derfor har det israelske udenrigsministerium rekrutteret tusinder af internet-brugere til at sprede Israel-venlig propaganda på Facebook, Twitter og andre debatfora på nettet.

Sidste år kunne Arbejderen bringe en artikel om eksistensen af en hel manual i pro-israelsk propaganda.

Angrebsvinklen er den samme. Kritiserer du Israels overgreb på palæstinenserne, er du anti-semit. Det er intet mindre end en grov udnyttelse af det jødiske folks historiske lidelser i Europa.

Kritikken af staten Israels forbrydelser de seneste 60 år retter sig ikke mod jøderne som religiøs gruppe. Det er en myte, som spredes ved enhver lejlighed.