Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Bilderberg bestemmer over næste års verdenspolitik

Source:verdenversion2.dk
Date:12/06-2010

Årets Bilderbergmøde i 2010 er slut, efter at være blevet afholdt i den spanske by Sitges, lige uden for Barcelona. Bilderbergmødet har fået sin største pressebevågenhed nogensinde, og for første gang siden de årlige møder startede i 1954, er der Bilderberg-medlemmer på årets deltagerliste, der ikke har turde møde op, grundet frygt for medierne, fortæller Jim Tucker fra American Free Press.

Desuden fortæller American Free Press, at spansk politi har sendt en officiel klage over, at de fik til opgave at passe på Club Bilderberg (som den kaldes i spanske medier). Spanien er et land i økonomisk krise, spanske politibetjente er gået ned i løn, og samtidig har de været vidne til et weekendmøde, der har kostet omkring 1 mia. US dollars at afholde. Jim Tucker har også kunne afsløre, at Bilderberg nu har givet grønt lys for en krig i mod Iran. Derfor kom der også en ret mystiske nyhed frem, to dage efter at Bilderbergmødet sluttede d. 6/&-10. D. 8/6-10 kunne man på bl.a. Debka.com læse, at man nu endelig havde fundet Osama Bin Ladens gemmested for første gang, hvor han gemmer sig med fem Al CIAda ledere, og i øvrigt har gemt sig de sidste 5 år. Kan du gætte det...., hvor tror du han er..., i Iran selvfølgelig - surprise, surprise ! De fleste 911 truthere er dog klar over, at Osama Bin Laden sandsynligvis afgik ved døden i december 2001, og at CIA med stor sandsynlighed står bag fremstillingen af de Al CIAda videoer, der siden er dukket op med "Osama Bin Laden".  

Men den største nyhed er nok indrømmelsen til belgisk radio, hvor tidligere NATO-generalsekretær og to gange deltager på Bilderbergmødet Willy Claes bekræfter, at Bilderbergmedlemmerne har indflydelse på verdenspolitiken. Han fortalte, at hvert Bilderbergmedlem afholder en tale på ca. 10 minutter, herefter forventes det at medlemmere bruger oplysningerne  fra talerne i det efterfølgende år. En del Bilderbergmedlemmer har ellers hårdnakket hævdet, at disse ledere rundt omkring i verden, kun mødtes for at socialisere med hinanden, og nu er deres løgne bekræftet. Sidste år indrømmede Thøger Seidenfaden (chef-redaktør på Politiken og mangeårig koordinator i Bilderberg) nemlig også, at man på mødet snakker om de ting der rører sig rundt omkring i verden - der spilles altså ikke kun skak på de her møder, hvilket egentlig ikke er den store overraskelse.

I år deltog fire danskere på årets Bilderbegmøde, Dong-chef Anders Eldrup som har overtaget "koordinator-posten" fra Thøger Seidenfaden, tidl. dansk direktør i udenrigsministeriet Ulrik Federspeil (hvilket er i tråd med, at udenrigsminister Lene Espersen i maj 2010, var til formøde for Bilderberg, da Den Trilaterale Kommission mødtes i Dublin), Danmarks næste statsminister Helle Thorning Schmidt (Bilderbergere ender ofte i politiske topposter) og tidl. statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Tiden med Anders Fogh som tovholder for Bilderberg syntes ovre, nu køres den socialdemokatiske top i stilling til, at overtage den opgave. Derfor er det ikke uden grund, at vi er mange der siden sidste års Bilderbergmøde i Grækenland, hvor Helle Thorning deltog for første gang, har været ude og sige, at hun med stor sandsynlighed deltog for at blive godkendt som Danmarks næste statsminister. Det er nemlig sådan, at mange andre politiske ledere deltog på Bilderberg året før, at de blev valgt. Medierne peger bredt på Helle Thorning, opponionsundersøgelser viser at selv borgerlige vælgere peger på Helle Thorning som den mest kompetente leder, og selvfølgelig gør de det. Det er ikke uden grund, at Lars Løkke har sammensat en totalt inkompetent regering, har skiftet samtlige ministre og bl.a. erstatet de forgående med 7 helt blanke ansigter, der aldrig før har haft en ministerpost. Det er meningen at matrix-slaven skal sidde og nikke til sit TV på den kommende valgaften og bekræfte, at Helle Thorning er en bedre leder end Lars Løkke.

Daniel Estulin, der i mange år har dækket Bilderbergmøderne, og har skrevet en bog om Bilderberg, holdte d. 3/6-10 en tale for Europaparlamentet, hvor han gjorde rede for nogle af Bilderbergs planer. Hør hans tale, og nogen af reaktionerne, ved at klikke på links herunder. 

Det danske demokrati er et skind demokrati, og slaven er den der ikke tør indse, at det reelt forholder sig sådan.

Former Nato Secretary-General Admits Bilderberg Sets Global Policy, fra PrisonPlanet.com d. 7/6-10

Nyrup til møde i Bilderberg-gruppen, fra BT.dk d. 4/6-10

Mark Anderson's Final Report from Bilderberg Spain 2010 on Alex Jones Tv 1/2, fra PrisonPlanet TV d. 7/6-10

Charlie Skelton Reports Bilderberg Green Lighting Iran Attack on Alex Jones Tv 1/3, fra PrisonPlanet TV d. 7/6-10

Paul Watson Reports Former Nato General Admits Bilderberg Sets Global Policy on Alex Jones Tv 1/4, fra PrisonPlanet TV d. 7/6-10

Bombshell: Estulin unmasks Bilderberg Group in EU Parliament, fra Russia Today d.  3/6-10

Daniel Estulin exclusive: Bilderberg are terrified, fra Russia Today d. 4/6-10

Bilderberg på VerdenVersion2.dk

Osama bin Laden and top aides are hiding in Sabzevar, Iran, fra Debka.com d. 8/6-10