Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Nye informationer angående 9/11

Source:infowars.dk
Author:Brian Gideon
Date:06/02-2011

Der er stor tumult i verden i disse dage og ind imellem alle de nyheder er der kommet nye informationer ud angående 9/11 og der er også fornyet trusler om et terrorangreb med en såkaldt "dirty bomb".

Der er kommet et par nyheder ud over den sidste uges tid som endnu engang beviser, at der har været grundlag for, at genåbne 11. september undersøgelsen.

Det seneste søm i kisten er endnu et klip fra 11. september som aldrig er blevet vist i medierne, men som NIST har haft adgang til.

Derfor er det også tankevækkende, at de gang på gang siger der ikke er nogen grund til, at undersøge om sprængstoffer har været brugt til, at de 3 bygninger ned d. 11 september 2001.

Derudover er der også en menneskerettigheds medarbejder for FN som er offentligt ude og sige angrebet d. 11 september var et false flag angreb udført af USA.

Han kræves selvfølgelig fyret og man stiller spørgsmål ved hans mentale helbred. Det siger lidt om den fortsatte modstand 9/11 bevægelsen står overfor.

Nye underlige informationer

For et par uger siden hørte vi endnu engang påståeligt fra Osam bin Laden og endnu engang truede han Frankrig. Man kan stille spørgsmål ved om den her lydoptagelse virkelig er fra bin laden, da det nu er indrømmet at CIA har lavet størstedlen af alle videoklip og lydoptagelser med Osama bin Laden.

Den her gang er der kommet nye gerningsmænd frem i sagen og i følge FBI jagter man 3 hidtil ukendte mennesker fra Qatar. De skulle angiveligt have været en del af angrebet d. 11 september men valgte at sprænge fra i sidste øjeblik.

Det var 3 mennesker som skulle have været ombord på det fly som fløj ind i pentagon og man kan spørge sig selv om der skulle være flere "terrorister" ombord den dag eller om de blev udskiftet i sidste øjeblik.

Der er så også tanken, at de skulle have været de rigtige terrorister og man alligevel satte false flag angrebet igang, selvom de ikke tog ombord på det fly. Flere har spekuleret i, at identiteterne på terroristerne var falske eller at der slet ikke var brug for flykaprer da flyene kunne styres med fjernkontrol.

Men faktum er, at vi nu har nye gerningsmænd i sagen og vi vil selvfølgelig holde et vågent øje med nye informationer omkring de her mennesker fra qatar og deres rolle i 9/11.

En sidste ting som nok burde nævnes er truslen om et angreb med en atom bombe, en såkaldt "dirty bomb". Den snak har vi hørt længe og mange mennesker vil da nok heller ikke tro på det, men flere og flere nyheder peger imod, at det er en mulighed.

Enkelte steder i medierne rapporterer de, at Al Qaeda er meget tæt på, at have lavet en "dirty bomb" og med verdenssituationen i tankerne kan man godt se hvorfor det nu er vigtigt og finde ud af hvor meget sandhed der er bag den nyhedshistorie.