Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Vitaminer er ikke farlige

Source:www.dsgnet.dk
Author:Carsten Vagn Hansen
Date:06/09-2004

Hvad skal man dog tro?
"Mange især ældre mennesker indtager dagligt dyre kosttilskud i den tro, at de forebygger sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og kræft. I flere tilfælde viser det sig imidlertid, at et stort forbrug af kosttilskud med vitaminer og mineraler kan gi bivirkninger, der øger risikoen for kræft, hjerte-kar-sygdomme, knogleskørhed og hjerneblødning, skriver Forbrugerinformationens nyhedsbrev. Det er især ældre, der har et stort forbrug af kosttilskud som stærk C-vitamin, stærk E-vitamin og fiskeolie":

Kommentar:
Læseren skal ikke være bange for bivirkninger af et fornuftigt forbrug af vitaminer og mineraler. Det er ekstremt sjældent, at der konstateres bivirkninger af disse ting. I USA er der konstateret nogle ganske få dødsfald i løbet af 25 år, og Fødevareministeren har i Danmark svaret Folketingets Sundhedsudvalg på følgende: »Vil ministeren oplyse, i hvor mange tilfælde man inden for de seneste 10 år her i landet har registreret skadelige virkninger af kosttilskud i form af vitaminer og mineraler, samt hvilke konkrete skadelige virkninger der er påvist?«. Svaret var: "Der er ikke registeret skadelige virkninger efter indtagelse af kosttilskud i form af vitaminer og mineraler i Danmark".

Det er ikke vitaminer og mineraler, der er er skadelige, men lægemidlerne. I USA er bivirkninger af lægemidler den fjerde hyppigste dødsårsag, og det drejer sig om mere end 100.000 dødsfald om året. Der foregår i tiden en intensiv og målrettet kampagne fra medicinalindustrien for at få forhindret, at man frit kan købe tilstrækkeligt stærke vitaminer, mineraler og gode naturlægemidler. Det foregår gennem Codex alimentarius, der er FN’s organ for fødevaresikkerhed, og gennem EU, hvor det vrimler med lobbyister i Bruxelles.