Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

FN beskylder Israel for tortur af børn

Source:/ritzau/AFP
Date:21/06-2013

FN-organisation beskylder israelske soldater for tortur og mishandling af palæstinensiske børn.

FN-organisationen for børns rettigheder beskylder i en rapport israelsk politi og militær for tortur og mishandling af palæstinensiske børn.

I rapporten fra FN-komitéen for Børns Rettigheder udtrykker organisationen dyb bekymring over det, den kalder for israelsk praksis med tortur og dårlig behandling af palæstinensiske børn, der anholdes, retsforfølges og tilbageholdes af militær og politi.

Ifølge rapporten anholder israelske soldater jævnligt unge palæstinensere om natten. Børnenes hænder bindes, så det gør ondt, og de får bind for øjnene.

Systematisk fysisk og verbal vold

Ofte transporteres børnene til tilbageholdelsescentre, uden at børnenes forældre informeres.

Endvidere beskyldes israelerne for at bruge systematisk fysisk og verbal vold mod dem. De palæstinensiske fanger trues med døden, med fysisk vold og med seksuelle overgreb på dem selv eller deres familier.

Ydermere begrænses fangernes adgang til toiletter, mad og drikke.

Israel: Ufortjente tæsk til os

Israels udenrigsministerium siger til nyhedsbureauet Reuters, at det i marts svarede på en rapport fra komitéen om dårlig behandling af mindreårige palæstinensere.

Ministeriet tvivler på, at der kan være dukket noget nyt op og siger ifølge en talskvinde, at det mere ligner en rapport, hvor nogle vil udbrede deres forudindtagede politik og give politiske tæsk til Israel.

Kirsten Sandberg, der er norsk leder af FN-komitéen, siger dog, at rapporten er baseret på kendsgerninger og ikke på komitéens medlemmers holdninger.

- Vi ser på, hvilke brud der sker på børns rettigheder inden for israelsk jurisdiktion, siger hun til Reuters. Hun tilføjer, at Israel mener, at det ikke har jurisdiktionen i de områder, Israel holder besat, men det mener komitéen.

Realiteten: Dette er desværre ikke noget nyt, vi har længe vidst at Jødestaten mishandler børn, det er bare ikke noget der tages op i de almindelige medier.