Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Trusler om 11. september blev ikke hørt

Source:www.dr.dk
Date:06/09-2004

10 gange havde de amerikanske myndigheder chancen for at standse den gruppe terrorister, der planlagde terrorangrebene mod New York og Washington 11. september 2001, men hver gang undlod de at gribe chancen.

Det fremgår af den endelige rapport fra den særlige kommission, som gennem længere tid har efterforsket begivenhederne, der førte til, at terroraktionerne 11. september kunne finde sted.

Den længe ventede rapport, som bygger på interview med en lang række centrale aktører, blandt andet USA's præsident, George Bush, og vicepræsident Dick Cheney, blev fremlagt den 22. juli.

Både Clinton og Bush fik advarsler
Allerede dagen før offentliggørelsen fortalte avisen The Washington Post på baggrund af kilder med kendskab til rapportens indhold, at der var 10 såkaldte operationelle muligheder for at afsløre det berygtede terrornetværk al-Qaedas planer.

Fire af disse chancer viste sig allerede under daværende præsident Bill Clintons styre frem til januar 2001. De sidste seks viste sig under præsident George W. Bushs styre i de sidste otte måneder inden terrorangrebene.

Rapporten tillægger dog ikke de to præsidenter et personligt ansvar for de fejl, der blev begået.

Først alvorlige i bagklogskabens lys
Rapporten er på ikke mindre end 600 sider, og den understreger ifølge The Washington Post, at flere af disse operationelle muligheder ikke syntes særligt oplagte på det tidspunkt, og at de først ser alvorlige ud, når man ved, hvad der hændte siden hen.

Rapporten anbefaler ikke desto mindre omfattende reformer som konsekvens af de begåede fejl.

Blandt andet anbefaler den, at der i fremtiden vælges et særligt medlem af præsidentens stab til at overvåge den amerikanske efterretningstjeneste CIA, forbundspolitiet FBI samt andre grene af regeringen med efterretningsopgaver.

Rapporten kan hentes på http://www.9-11commission.gov/report/911Report.pdf

Redaktionen: Det begynder langsomt at se ud som om den amerikanske regering selv har haft en finger med i spillet omkring den 11/9. Nogen har gjort det beskidte arbejde for regeringen og de opnåede dermed legitimitet fra omverdenen til, at gå ud i verdenen og besætte, angribe og mishandle. Den samme konklusion opstår når man ser Michael Moores dokumentar Fahrenheit 9/11. Man skal altid spørge: Hvem får mest ud af denne begivenhed og det bør ikke bringe forundring hvis det viser sig, at den rusiske regering selv er bag de ulykkelige begivenheder i Beslan.